Spitalul Municipal de Urgenta MoinestiAparut ca o extensie fireasca pentru statutul de Spital de Urgenta a unitatii medicale municipale din Moinesti, heliportul amenajat in curtea Spitalului Moinesti a fost in sfarsit dat in folosinta, inaugurarea oficiala urmand sa aiba loc in prezenta mai multor oficialitati din cadrul Ministerului Sanatatii si a altor institutii din sistemul medical.

Desi erau programate pentru finalizare inca din luna iunie, lucrarile de amenajare a heliportului de la Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti au fost amanate destul de mult, investitia fiind declarata functionala in 25 octombrie 2013.

Conform declaratiilor facute de primarul Viorel Ilie si citate de Agerpres, valoarea acestei investitii s-a ridicat la 375 de mii de lei, suma fiind in totalitate suportata de la bugetul local.

In acest fel, odata cu deschiderea heliportului, elicopterele SMURD vor putea decola si ateriza cu pacienti in stare grava, sansele acestora de a supravietui fiind semnificativ imbunatatite.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.