Supraveghere video stradalaIntr-o conferinta de presa care a avut loc luni la sediul Primariei Moinesti, primarul Viorel Ilie a anuntat ca sistemul de supraveghere video instalat in municipiu a fost pus in functiune, acesta fiind parte dintr-un proiect derulat cu fonduri europene si care are ca scop cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in zona de actiune urbana.

Proiectul este derulat de Primarie si cofinantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, prin  Programul Operational Regional 2007-2013, a costat 1,5 milioane de lei si a presupus instalarea a peste 100 de camere video fixe si mobile in diferite locatii din municipiu, in special in zonele cu scoli si/sau gradinite.

Sistemul de supraveghere video va functiona 24 de ore din 24, iar cu ajutorul dispeceratului de monitorizare, politistii moinesteni spera ca numarul infractiunilor din municipiu sa fie redus semnificativ.

Moinesteanul.ro

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.