Mountain Biking la ZemesPrima competitie de mountain biking din localitatea Zemes va fi organizata de catre Asociatia Activ Moinesti in data de 6 octombrie 2012 si va reuni participanti din 7 categorii de varsta.

Competitia se adreseaza celor care iubesc ciclismul si natura si propune doua trasee, unul de 35 km - dificultate medie iar al doilea de 65 km - dificultate medie sporita.

Pe langa peisajele unice din padurile de foioase si conifere, concurentii mai experimentati isi vor putea testa aptitudinile in zonele mai abrupte, in timp ce amatorii se vor putea bucura de natura si aer curat.

In competitie se pot inscrie participanti din 7 categorii de varsta, de la 15 ani si pana la veterani care pot demonstra ca sportul nu are varsta.

{div height:70}{/div}

Harta Traseu A - 65 km - Dificultate medie sporita

 

Harta Traseu B - 35 km - Dificultate medie

Startul va avea loc la ora 10:00 din fata Primariei comunei Zemes. Pentru mai multe detalii accesati pagina de Facebook a competitiei.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.