Concurs Mountain Biking Moinesti - ZemesAsociatia ACTIV, in parteneriat cu Primaria Municipiului Moinesti si Crucea Rosie Bacau, organizeaza in data de 8 iulie 2012, prima editie a concursului anual de Mountain Biking din zona Moinesti - Zemes dedicat copiilor si tinerilor intre 10 si 19 ani.

Startul va avea loc la ora 09:30 din fata primariei din Moinesti, concurentii urmand sa strabata doua variante de traseu functie de varsta. Astfel, copiii intre 10 si 13 ani vor avea de parcurs un traseu de 11 km, in timp ce tinerii intre 14 si 19 ani vor avea de parcurs un traseu mai lung cu 12 km.

Premiile concursului sunt in valoare totala de peste 1500 Euro, primii 50 de inscrisi urmand sa primeasca kit-ul de inscriere si casca de protectie gratis.

Marele premiu la categoria 14 - 19 ani este o bicicleta Focus Whistler in valoare de 400 de Euro, in timp ce la categoria de varsta 10 - 13 ani marele premiu este o bicicleta Raven in valoare de 300 de Euro.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati pagina de Facebook a competitiei. Sponsor OMV Petrom SA.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.