Chiar dacă ai ratat cele 24 de ore de Black Friday de la eMAG, trebuie să știi că cel mai mare retailer online din România are în continuare oferte extraordinare la diverse produse, weekend-ul acesta fiind rândul electrocasnicelor.

Oferta este extrem de diversificată, dar echipa Moinesteanul.ro a făcut o selecție de 3 produse extraordinare pentru care prețul din acest weekend e de neratat:


1. Fier de călcat Tefal FV9844E0 Ultimate Pure

Acest model ofera un abur puternic si un sistem exclusiv pentru protectie impotriva calcarului, precum și noua tehnologie exclusiva Micro-Calc Filter ce previne aparitia petelor si reziduurilor pe hainele dumneavoastră. Jetul de abur este variabil, cel pana la 55 g/min asigurând eficiență maximă, în timp ce jetul de pana la 240 g/min îndepartează până și cele mai dificile cute.

Fier de călcat Tefal FV9844E0 Ultimate Pure

Fierul de calcat cu abur Tefal Ultimate Pure beneficiază de talpa Nr. 1 în alunecare, Durilium AirGlide Autoclean. Aceasta nu necesită întreținere regulată si include o gamă variată de caracteristici inteligente pentru confort maxim.

Doar weekendul acesta clienții eMAG beneficiază pe lângă prețul excelent și de o reducere suplimentară de 20% sub forma unui card cadou!


 

2. Robot de aspirare Rowenta X-Plorer Serie 120 RR7877WH

Modelul Rowenta X-Plorer Serie 120 ofera o experienta unică de curațenie și oferă rezultate perfecte grație tehnologiei ce folosește inteligența artificială și detectarea avansată a obstacolelor joase. Aspiratorul are specificate o putere de 33W, autonomie 120min, 3 niveluri de putere, tehnologie laser+cameră pentru navigare, mapare permanentă, 2 perii laterale și  sistem Aqua Force.

Robot de aspirare Rowenta X-Plorer Serie 120

Rowenta X-Plorer Serie 120 oferă programe de curățare 4 în 1 și garantează o locuință perfect curată în fiecare zi mulțumită următoarelor specificații:

  • 2 perii laterale ideale pentru a curăța colțurile și zonele greu accesibile;
  • peria centrală Turbo (pentru murdăria de mari dimensiuni);
  • motor de 2700 Pa pentru aspirare perfectă;
  • 3 niveluri de putere (Eco, Standard, Boost);
  • sistem Aqua Force pentru curățarea suprafețelor (mop);
  • aplicația Rowenta Robots, compatibilă cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant;

Doar weekendul acesta clienții eMAG beneficiază pe lângă prețul excelent și de o reducere suplimentară de 20% sub forma unui card cadou!


 

3. Espressor Automat KRUPS LATT'ESPRESS EA829810

Iubitorii de cafea vor fi absolut încântați de acest expressor ce poate prepara cu o simplă apăsare de buton un cappuccino cremos, un caffe latte sau altă băutură preferată. KRUPS LATT'ESPRESS EA829810 dispune de Sistemul Pantentat Termoblock Compact, un recipient dedicat pentru lapte, un ecran LCD intuitiv și sistemul One-Touch-Cappuccino pentru a obține o băutură din cafea perfectă.

KRUPS LATT'ESPRESS EA829810

Datorită dimensiunilor sale compacte dar fără compromisuri (rezervor de apă de 1.7 L și recipient pentru 260g de boabe de cafea), alături de recipientul detașabil pentru lapte, modelul de la Krups se va potrivi perfect în orice bucătărie.

La fel ca și produsele anterioare, doar weekendul acesta clienții eMAG beneficiază pe lângă prețul excelent și de o reducere suplimentară de 20% sub forma unui card cadou!


 Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.