Motomoshi - Management auto complet
Motomoshi - Management auto complet
IT & Online

Motomoshi Car Spending este una din aplicațiile cu cea mai rapidă creștere din magazinul Google Play și un rating excelent de 4,6 stele din 5 posibile. Aceasta permite monitorizarea completă a consumului de carburant și a cheltuielilor efectuate cu autovehiculul sau autovehiculele dumneavoastră.

Toate datele introduse sunt sincronizate automat pe servere web de mare viteză, astfel încât, indiferent ce se întâmplă cu dispozitivul dumneavoastră smart (telefon, tabletă, etc.), acestea vor ramâne permanent în siguranță.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți alimentările efectuate și/sau costurile de reparație, întreținere, asigurări, etc. Acestea sunt automat stocate și evaluate în aplicație, iar dumneavoastră veți primi automat rapoarte complete despre consum, număr de alimentări, costuri per kilometru, numărul de kilometri efectuați, stațiile de alimentare favorite și multe, multe altele. Pot fi monitorizate autovehicule cu motoare pe benzină, diesel, GPL, electrice, hibride sau cu rezervoare multiple.

De asemenea, pot fi setate notificări automate cu privire la reviziile/inspecțiile tehnice, schimburile de ulei, achizițiile de vignete, asigurări obligatorii, Casco, etc. Aceste funcții devin aproape indispensabile pentru situațiile în care dispuneți de mai multe autovehicule sau chiar flote întregi, acestea putând fi evaluate și monitorizate foarte ușor.

Nu în ultimul rând puteți compara cheltuielile dumneavoastră cu cele ale altor utilizatori Motomoshi care folosesc același model mașină, puteți descoperi sau adăuga benzinării, service-uri auto, spălatorii, etc., inclusiv recenzii și fotografii ale acestora. Ca și utilizator, puteți acorda la rândul dumneavoastră recenzii pentru locațiile unde alimentați sau vă reparați mașina, iar când călătoriți pe distanțe lungi, puteți identifica pe traseu stații de alimentare cu carburant atât în România, cât și în Europa.

Aplicația Motomoshi este gratuită, dispune o interfață foarte ușor de urmărit și poate fi descărcată din Magazinul Google Play. Pentru eliminarea reclamelor și/sau monitorizarea a mai mult de două autovehicule este percepută o taxă anuală de 35,99 lei.

Moinesteanul.ro

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.