Spitalul Municipal de Urgenta MoinestiIncepand de maine 17 iulie 2014, la Moinesti demareaza unul dintre cele mai apreciate evenimente din lumea medicala autohtona, la care participa in fiecare an medici de prestigiu din tara si strainatate: 'Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti'.

Editia din 2014 poarta numarul 9 si se doreste a fi mai buna, mai interesanta si mai provocatoare pentru participanti.

Conform declaratiilor managerului general dr. Adrian Cotarlet si citate de Ziarul de Bacau, in cadrul evenimentului de anul acesta vor fi efectuate mai multe operatii si interventii chirurgicale de complexitate marita, motiv pentru care mai multe companii producatoare de aparatura medicala vor aduce in scop demonstrativ echipamente de ultima generatie.

Pe langa operatii si interventii medicale, la eveniment vor avea loc si seminarii pe teme de medicina si deontologie profesionala.

"Zilele Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti" asteapta pentru  acest an un numar de peste 400 de medici specialisti, devenind astfel pentru trei zile capitala chirurgiei din Romania.

Editia din acest an este organizata sub patronajul UMF Gr. T. Popa din Iasi, a Societatii Romane de Chirurgie, a Asociatiei Romane pentru Chrurgie Endoscopica, a Asociatiei Nationale a Farmaciştilor de Spital din Romania si a Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.