Bit Sentinel, companie specializată în servicii de securitate cibernetică, și Orange România lansează înscrierile pentru a șasea ediție a UNbreakable România, un program național complex pentru stimularea și dezvoltarea cunoștințelor de securitate cibernetică în rândul liceenilor și studenților pasionați de hacking etic.

Tinerii dornici să-și testeze sau să-și dezvolte aptitudinile informatice se pot înscrie la UNbreakable România 2023 începând cu 6 martie.

Edițiile anterioare au atras aproximativ 3.000 de participanți din rândul tinerilor interesați de o carieră în domeniul securității datelor și au deschis oportunități de colaborare cu zeci de universități și sute de licee din toată țara. Pentru ediția din acest an, Bit Sentinel se așteaptă la un număr de peste 800 de de participanți. În cadrul programului, tinerii parcurg resurse teoretice și rezolvă exerciții inspirate din situații reale, aliniate la standardele și nevoile industriei, pentru ca noua generație de experți să fie pregătită pentru viitor și pentru cerințele de pe piața muncii. În plus, ei vor beneficia de o analiză aprofundată a aptitudinilor dovedite în timpul competițiilor, după criterii relevante pentru industrie.  

Pe lângă tot sprijinul informațional și educativ, ediția UNbreakable din 2023 încurajează participarea și competiția incluzivă, astfel că primii 3 câștigători și primele 3 câștigătoare ale concursului individual se vor califica automat în finala Romanian Cyber Security Challenge - RoCSC 2023. Finaliștii RoCSC 2023 vor avea parte de recunoaștere națională, ceea ce le va oferi avantaj ulterior, pe piața muncii, și vor putea face parte din echipa națională care va reprezenta România în Campionatul European de Securitate Cibernetică din acest an. 

(foto: Facebook UNbreakable România)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.