“Poți supraviețui orașului tău, însă n-ai vrea să-l trăiești?” Lasă mașina acasă și vino la Street Delivery Bacău între 24-26 august 2018, pe Aleea Parcului. Revendică-ți orașul la pas cu idei smart, concerte, proiecții de film, street art, dans, ateliere, proiecte comunitare! Totul cu intrare liberă, fiindcă strada e a ta!

Street Delivery Bacău ediția a II-a este un manifest urban care are loc pe străzile din România, fiind cunoscut și ca cel mai influent eveniment de responsabilitate civică de la noi din țară, pentru o urgență comună: nevoia unor orașe pentru oameni. De asemenea, credem că străzile sunt făcute pentru oameni, nu numai pentru mașinile lor.

Tema Street Delivery Bacău ediția a II-a din 2018 este “Smart Cities?”, iar semnul întrebării din titlul ei nu este întâmplător. Chestionăm capacitatea tehnologiei de a ne face mai deștepți, mai înțelepți, mai buni. Invităm cetățeni, organizații și companii să propună moduri prin care orașele noastre să devină mai inteligente, mai vii, mai prietenoase cu locuitorii lor. Evenimentul se va desfășura între 24-26 august 2018 pe strada Aleea Parcului din Bacău și va găzdui peste 20 de workshop-uri și activități menite să interacționeze cu participanții evenimentului.

Publicul băcăuan se va putea relaxa la proiecțiile de film care vor avea loc în fiecare dintre cele trei seri de la ora 21:30. Tot în cadrul evenimentului, peste 10 trupe / artiști vor urca pe scenă.  Accesul la eveniment este gratuit și nu are restricții de vârstă. Street Delivery e un proiect creat de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România, și implementat de Federația Tinerilor din Bacău, cu sprijinul Consiliului Județean Bacău și al Primăriei Muncipiului Bacău. Powered by SCC Services Romania."

 

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.