Noua bere Bergenbier ALE
Noua bere Bergenbier ALE
Comunicate de presă

Consecvent ambiției sale de a-și trata consumatorii ca pe nişte buni prieteni, fiind mereu preocupat să-i încânte prin inovații surprinzătoare, Bergenbier a creat noul Bergenbier ALE, o bere blondă, deosebită, perfect asortată momentelor de sărbătoare ale sfârşitului de an.

O bere nouă în peisajul berilor autohtone, noul Bergenbier ALE este creat după o rețetă originală, folosind o drojdie specială de tip ALE, de fermentație superioară. Procedeul de producţie, diferit de cel al unei beri de tip Lager, precum şi tipul special de drojdie folosit, determină caracteristicile produsului: un gust deosebit, o culoare de chihlimbar, un corp plin și o spumă bogată. Bergenbier ALE este propunerea maeștrilor berari Bergenbier pentru o experiență specială, de Sărbători, fie că este vorba de o întâlnire cu prietenii sau o cină în familie.

Inovaţia a caracterizat în permanenţă activitatea companiei noastre şi suntem mândri că acum putem să lansăm la nivel naţional o nouă bere: Bergenbier ALE. Este o bere blondă specială, de tip ALE, în ediție limitată, creată de maeștri noștri berari după o rețetă originală. Gustul deosebit al produsului este completat de ambalajul special, oferind consumatorului senzaţia unui moment de răsfăţ atunci când consumă un Bergenbier ALE în compania prietenilor”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing, Bergenbier S.A. - Molson Coors Company.

Noul Bergenbier ALE are un conţinut de alcool de 5.5% şi este disponibil pe piaţă începând cu luna noiembrie, în ediţie limitată, sub formă de sticlă nereturnabilă de 0,5L, doză de aluminiu de 0,5L şi ambalaj de tip multipack (4 doze).

Despre berea ALE

Berea este cea mai populară băutură alcoolică din lume și a treia băutură consumată la nivel global, după apă și ceai, existând două mari categorii de bere: ALE (pronunțat „eil”) și Lager. Și, chiar dacă berea de tip Lager este cel mai răspândit tip de bere din lume, berea de tip ALE este cea mai veche bere din lume, fiind produsă încă din Antichitate. Diferența între cele două este dată de tipul de drojdie folosit și de procesul de fabricație, restul ingredientelor fiind aceleaşi: cereale, apă și hamei. Berea de tip ALE folosește un tip de drojdie de fermentație superioară, care îi oferă un gust deosebit, plin de caracter. La fel ca și berile de tip Lager, berea ALE poate avea diferite culori, malțul folosit fiind cel care influențează culoarea. Astfel, poate fi o bere deschisă la culoare (pale ALE), blondă (golden ALE), poate ajunge către nuanțe arămii (amber ALE) sau chiar către culori închise (cum sunt berile de tip stout).

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.