Program

Ce avem noi aici?

Vineri, 24 Martie 2023 la ora 19:00

Comedie (premieră) "Ce avem noi aici?" de Lia Bugnar: se ia o mama foarte posesiva de baiat (Carmen Tanase), se adauga baiatul timid, ascultator, dar cu mici derapaje (Marius Manole), se presara niste anunturi matrimoniale, se picura niste femeie superba, singura si disperata (Maria Obretin) si ai deja o comedie care dezarmeaza si pe cel mai ursuz spectator.


 

Cenușăreasa

Duminică, 26 Martie 2023 la ora 11:00

Teatrul Municipal Bacovia pune în scenă piesa „CENUȘĂREASA” povestită însă altfel, după Gioachino Rossini. Este un scenariu de Ema Stere și regia Attila Vizauer, iar în distribuție îi regăsiți pe Ilinca Istrate, Tiberiu Gabor, Bitere Alexandru, George Bodron, Andi Andriucă, Andreea Sandu, Laurențiu Budău, Mihai Chihaia, Marlene Duduman și Alina Neagu.


 

Gaițele

Duminică, 26 Martie 2023 la ora 18:00

Spectacolul ”Gaițele” este prima montare Petru Vutcărău din repertoriul Teatrului Municipal ”Bacovia” și prima montare a acestui text, în cariera sa de regizor. 


 

image
TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.