„Acasă-i România” - turneu național

Sâmbătă, 18 Martie 2023 la ora 18:00

Teatrul de Vară „Radu Beligan”, Bacău

79 lei / 89 lei / 109 lei / 119 lei / 129 lei

Concert

Turneul „ACASĂ-I ROMÂNIA” este organizat de Bucovina Events și reprezintă un regal folcloric de neuitat, o sărbătoare a patriotismului si a dragostei românilor față de țară.


Pe scenă vor urca nume impresionante ale folclorului românesc, precum Ionuț Dolănescu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Cristian Pomohaci, Sorin Filip și binențeles Laura Olteanu, cea care a făcut ca piesa ACASĂ-I ROMÂNIA, să treacă granițele inimilor românilor de pretutindeni.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Profesionist Ciprian Porumbescu condusă de Mihai Cotos. Dansatorii Ansamblului Profesionist Ciprian Porumbescu vor oferi momente unice de jocuri populare publicului spectator, întregind astfel un spectacol de emoție, cântec și dragoste de țară.

Prezentarea acestui spectacol este asigurată de Vasilica Tătaru, binecunoscută interpretă și om de televiziune, iar regia este semnată de Cosmin Man.

image
TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.