Turneul IRIS - ”Din nou împreună”
Turneul IRIS - ”Din nou împreună”
Evenimente

Pe 30 septembrie 2015, pe scena Teatrului de Vară din Bacău Cristi Minculescu și trupa IRIS vor susține concertul ”Din nou împreuna”, un eveniment dedicat reunirii dintre celebrul vocalist și vechii săi prieteni.

Din playlist-ul concertului nu vor lipsi hituri îndrăgite precum „Baby”, „Trenul fără naş”, „Să nu crezi nimic”, „De vei pleca” și alte cântece de suflet marca Iris.

„E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesionişti desăvârşiţi cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin, să ducem împreună mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreţinută numai de voi! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun, cântece mai vechi şi mai noi... şi recunoştinţa noastră”, a declarat Cristi Minculescu și citat de Agerpres.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii de spectacol, în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone și Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Moinesteanul.ro

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.